Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans op gehele boekjesserie over Lucky!

Lucky houdt enorm van voetbal, maar is ook dol op lezen. Vooral als de boekjes over Ajax gaan! Omdat de voorleesdagen van start zijn gegaan, maak je als lid van de Ajax Kids Club kans op de gehele boekjesserie over de mascotte!

29 januari 2024 - 10:06
Luckyboekjes800
Lees alles over Lucky! © Ajax Kids Club

Misschien ben je al bekend met een van deze verhaaltjes. Leden van de Ajax Kids Club ontvingen namelijk eerder zo’n boekje. Maar wist je dat er een hele collectie is? De vrolijke lynx speelt inmiddels de hoofdrol in zeven verschillende verhaaltjes!

Het begon allemaal met Ik ben Lucky, maar de mascotte speelde ook verstoppertje en beleefde avonturen in de dierentuin en bij de kinderopvang. De kleurrijke plaatjes maken het allemaal nog vrolijker. Lijkt het jou leuk al deze verhaaltjes te lezen? Dat kan!

Je maakt namelijk kans op een leespakketje, met daarin alle boekjes. We geven in totaal tien setjes weg. Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je hebt daarvoor de tijd tot en met zondag 4 februari. De winnaars ontvangen daarna bericht.

Prijsvraag: waar is Lucky geboren?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >