Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe gratis mee aan Kids Run!

Op zondag 7 april staat de Cruyff Legacy 14K op het programma. Dat is een tof hardloopevenement. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een speciale Kids Run. Deelname is helemaal gratis! Doe jij ook mee?

18 januari 2024 - 09:39
Kidsrun800
Rennen in de Johan Cruijff Arena is supergaaf! © Cruyff Legacy 14K

Heb jij altijd al een keer willen sporten in de Johan Cruijff Arena? Dit is je kans! Met de speciale Kids Run krijg je de mogelijkheid net als jouw Ajaxhelden te rennen in het mooiste stadion van Nederland. 

Je kunt zelf kiezen hoe zwaar je het maakt. Tijdens de Kids Run leg je namelijk 750, 1500 of 2250 meter af. Je bepaalt ook zelf of je één, twee of drie rondjes rent. De start is in de Johan Cruijff Arena. Vervolgens verken je bijzondere plekjes en finish je onder luid applaus weer in het stadion. 

Dat klinkt allemaal heel tof, maar je doet het niet alleen voor jezelf. Je loopt namelijk ook voor het goede doel. Door mee te rennen, haal je geld op voor de Johan Cruyff Foundation, zodat zij andere kinderen met een beperking ook kunnen laten sporten. 

Het is daarom de bedoeling mensen te vinden die jou willen sponsoren. Zo beleef je niet alleen een geweldige middag, maar doe je ook iets moois voor een ander. Op de website van de Cruyff Legacy 14K vind je handige tips over sponsoring.

Deelname aan de Kids Run is helemaal gratis, maar het is wel belangrijk je vooraf in te schrijven. Dat kan individueel of als team, met bijvoorbeeld je school of sportvereniging. De Kids Run is toegankelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

Veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >