Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

De Ajax Kids Tour komt naar R.K.V.V. DEM in Beverwijk!

De Ajax Kids Tour gaat in de voorjaarsvakantie op bezoek bij R.K.V.V. DEM in Beverwijk. Kom jij ook samen met honderden mede-Ajaciedjes plezier maken?

11 januari 2024 - 12:06
Aktdem800
Plezier staat voorop bij de Ajax Kids Tour! © Pro Shots

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. 

De Ajax Kids Tour strijkt op woensdag 21 februari neer bij R.K.V.V. DEM in Beverwijk. Het is dan voorjaarsvakantie. Dat lijkt ons een prima moment om je voetbalschoenen uit de kast te trekken en lekker lol te trappen!

Bij DEM is plek voor 280 kinderen. Het gaat om 140 leden van DEM die meedoen aan het ochtendprogramma van 9.30 uur tot 12.30 uur. Ook is er plek voor 140 leden van de Ajax Kids Club, die zich inschrijven voor het middagprogramma van 13.45 uur tot 16.45 uur. 

De inschrijvingen gaan van start op woensdag 17 januari om 11.00 uur. De inschrijflinkjes vind je vanaf dat moment op ajaxkidstour.nl. Zorg dus dat je klaar zit, want de plekjes kunnen zomaar eens hard gaan.

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan de Ajax Kids Tours meedoen? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >