Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win tripje met Ajaxbus naar finale eDivisie!

Ben jij gek op Esports? Dan is deze prijsvraag voor jou! We geven kaarten weg voor de finale van de eDivisie, waarin Ajax natuurlijk ook meedoet. En nog toffer: een aantal gelukkige winnaars reist in een Ajaxbus af naar het toernooi!

29 februari 2024 - 15:47
Finaleedivisie800
Je kunt de Esporters van Ajax aanmoedigen. © AFC Ajax

De eDivisie is de digitale variant van de Nederlandse competitie, waarin de achttien eredivisieclubs virtueel de strijd met elkaar aangaan in het spel EA Sports FC 24. Op zaterdag 30 maart barst in Purmerend de kampioensstrijd los.

Levi de Weerd en PHzin doen namens Ajax mee aan de finale. Zij moeten ervoor zorgen dat de kampioensschaal mee terug naar Amsterdam gaat. De winnaar krijgen eveneens tickets voor het wereldkampioenschap FC 24 en voor de eChampions League.

Dat belooft dus spannend te worden! De wedstrijden starten om 12.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Naast de virtuele duels die worden gespeeld, zijn er ook nog andere leuke activiteiten te beleven.

Wil jij de Esporters van Ajax aanmoedigen tijdens de finale? Dat kan! En wel op een hele speciale manier… Jij kunt naar de eindstrijd in een bus van Ajax! We mogen tien leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) blij maken met deze toffe prijs.

De Ajaxbus vertrekt vanaf de Johan Cruijff Arena en zet je daar na afloop ook weer af. De winnaars krijgen natuurlijk ook twee kaartjes voor de finale. Eén voor zichzelf en één voor hun begeleider van achttien jaar of ouder. Daarnaast geven we vijftien reguliere setjes van twee kaarten weg.

Wil jij kans maken op deze vette prijs? Dan is het zaak het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt meedoen tot en met zondag 10 maart. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: welke nationaliteit heeft Ajax Esporter PHzin?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >