Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win gesigneerde afscheidslijst van Álvarez!

Lijkt het jou tof een uniek Ajaxobject te hebben? Dan is het zaak nu goed op te letten. We hebben namelijk een speciale prijsvraag voor je, waarmee je kans maakt op een gesigneerde afscheidslijst van Edson Álvarez!

19 februari 2024 - 11:51
Lijstalvarez800
Álvarez werd zondag in het zonnetje gezet. © De Brouwer

De Mexicaan vertrok afgelopen zomer naar West Ham United, na vier jaar in Amsterdam te hebben gevoetbald. We herinneren ons zijn succesvolle basisdebuut, vurige opstootjes, ongelofelijke drive, soms domme gele kaarten en het altijd passievolle juichen. Voorafgaand aan het duel met NEC (2-2) werd Álvarez in het zonnetje gezet.

Het is een mooie traditie dat afzwaaiende Ajacieden op zo’n moment een afscheidslijst ontvangen van Supportersvereniging Ajax, als aandenken aan hun tijd in Amsterdam. Álvarez nam de lijst dan ook met een grote glimlach op zijn gezicht in ontvangst. Op een ander exemplaar zette hij zijn handtekening. Precies die kun jij winnen!

Ben je al enthousiast? We garanderen je dat het bijzonder is om met deze prijs aan de haal te gaan. Het is immers een uniek verzamelobject, want er zijn maar een paar lijsten vervaardigd. De krabbel van Álvarez maakt het helemaal af.

Wat je moet doen om kans te maken? Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare is het zaak het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 27 februari. Daarna nemen we contact op met de winnaar. Succes! 

Prijsvraag: tegen wie debuteerde Álvarez voor Ajax?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >