Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van return tegen FK Bodø/Glimt

Ajax moet zich donderdag ten koste van FK Bodø/Glimt zien te plaatsen voor de achtste finales van de Conference League. Er wordt om 18.45 uur afgetrapt in het Aspmyra Stadion. Hier wat tips om onze club goed te kunnen volgen.

20 februari 2024 - 12:54
Tvtipbodaja800
Gaat Ajax een rondje verder? © Pro Shots

Allereerst hou je Ajax in de smiezen via Veronica. Als je niks wil missen van de bespiegelingen vooraf, is het zaak dat je om 18.00 uur inschakelt. Omdat de zender de return tussen AS Roma en Feyenoord uitzendt, is de nabeschouwing beperkt.

Liever ander commentaar? Dan kun je terecht bij ESPN 2. Ook bij deze zender geldt het principe van een lange voorbeschouwing – deze start zelfs een uur voor de aftrap – en een kortere nababbel.

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! Bij Ajax Radio zitten ze klaar om jou op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Noorwegen. Luisteren doe je via JUKE, de Ajax-app of de website van Ajax.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife zijn aanwezig in Bodø en houden je op de hoogte via deze site, X (voormalig Twitter), Instagram en Facebook.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >