Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters in uitvak AZ krijgen Ajax amper te zien

Ajaxsupporters die afreisden naar Alkmaar voor het uitduel met AZ, kregen een nieuwe teleurstelling te verwerken. Ajax – spelend in een veredelde 5-4-1-formatie – ging met 2-0 onderuit. We serveren de foto’s van een rotmiddag voor je uit.

26 februari 2024 - 09:27
Fotoverslag 1200 (2)
AZ-uit was een beproeving voor uitsupporters. © SV Ajax

Niet alleen supporters van Ajax beleefden een vervelende middag. Wat te denken van Brian Brobbey? Hij stond driekwart van de wedstrijd moederziel alleen op een eiland. Als enige man voorin bij Ajax. Een andere speler die een rampmiddag meemaakte, was Anton Gaaei. Hij ging continu in de fout en werd – voor de tweede keer dit seizoen – voor rust gewisseld.

In Bodø en Alkmaar keken supporters elkaar meewarig aan. Is dit het slechtste Ajax dat ze in hun leven meemaakten? Of in elk geval een ploeg die wat betreft speelstijl lichtjaren is verwijderd van waar de club voor staat? Het antwoord is bij velen bevestigend. We willen Ajax zien, maar deze dagen is dat helaas onmogelijk. Het wordt een hele klus om daar weer te komen waar we willen zijn.

Onze fotograaf legde de mineur in Alkmaar vast met zijn camera. De plaatjes kun je bekijken. Ben je klaar, dan kun je – als je zin hebt – een (protest)stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >