Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treft Aston Villa in achtste finale Conference League

De balletjes zijn gehusseld en de papiertjes zijn geopend, wat betekent dat Ajax weet tegen wie het aantreedt in de achtste finale van de Conference League. De ploeg staat voor een tweeluik met… Aston Villa!

23 februari 2024 - 13:18
Lotingafinale800
Ajax speelt eerst een thuisduel. © AFC Ajax

Het is heerlijk dat we mogen uitkijken naar sowieso nog een ronde in de Conference League. Ajax zit bij de laatste zestien. Over de manier waarop we de achtste finales haalden, malen we niet meer. We hebben nu vooral zin in de ontmoetingen met Aston Villa.

De Engelsen plaatsten zich voor de knock-outfase van het derde Europese clubtoernooi door als eerste te eindigen in een groep met Legia Warschau, AZ en HŠK Zrinjski Mostar. Omdat de ploeg uit Birmingham groepswinnaar werd, hoefde het geen tussenronde te spelen, zoals Ajax wel deed.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Ajax - Aston Villa

Aston Villa speelt in Villa Park, met een capaciteit van ruim 42.000. Dat is een voordeeltje voor Ajacieden die willen afreizen naar Engeland. In de Premier League staat Aston Villa op een knappe vierde plek. 

Ajax speelt in ieder geval eerst een thuisduel. De ploeg van John van ’t Schip speelt op donderdag 7 maart in de Johan Cruijff Arena, terwijl de return in Villa Park een week later op donderdag 14 maart gepland staat.

Zodra we meer informatie hebben over de kaartverkoop voor het uitduel, maken we uiteraard lawaai.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >