Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax en Jari presenteren speciale Litmanencollectie!

Jari Litmanen, het blijft voor veel Ajacieden een levendige legende. Wat stal hij veel harten in Amsterdam. En nog altijd is hij enorm geliefd. De club en voormalig held op het veld presenteren een speciale collectie!

20 februari 2024 - 10:00
Litmanen 1200
Legende. © AFC Ajax

Met zijn tactisch inzicht en fluwelen techniek omspeelde Litmanen menig verdediging op een wijze waarvan het Ajaxhart sneller ging kloppen. Het bracht Ajax op het idee een heuse collectie voor de Finse grootmeester te maken. Op elk item staat natuurlijk zijn iconische rugnummer tien uit zijn eerste periode in Amsterdam.

In zijn tweede periode voetbalde hij met twintig op de rug, maar tien is natuurlijk het getal waar we hem meteen aan koppelen. Ook komt zijn handtekening op elk item terug. Het gaat om een zwarte en grijze hoodie, een zwart en grijs t-shirt, een sleutelhanger, een pet en een sjaal.

Aanbevolen
Win Ajaxshirt of -sjaal met handtekening van Litmanen!

Het is goed om te weten dat je als lid van Supportersvereniging Ajax tien procent korting krijgt in alle Ajax Fanshops. Koop je online? Log dan in met jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >