Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Akpom!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan Chuba Akpom.

08 april 2024 - 13:28
Akpom 1200
Wat wil jij van Akpom weten? Stel snel je vraag! © Pro Shots

De Engelse spits maakte in de turbulente transferzomer van 2023 de overstap van Middlesbrough naar Ajax. Je kunt van de 28-jarige aanvaller zeggen wat je wil, maar hij doet in zekere zin wat je van hem mag verwachten. Hij scoort als invaller regelmatig en doet zijn best in de minuten die hij krijgt.

We weten echter nog niet zoveel van de voetballer, die al best een hele hoop clubs versleet in zijn loopbaan. Ondertussen maakte Akpom – veelal als invaller – negen doelpunten in de eredivisie, drie in de Europa League en eentje in het dramatisch verlopen KNVB-bekertoernooi. Kortom, het is de hoogste tijd voor een interview met Akpom, waarbij jullie de inhoud bepalen.

We leggen hem namelijk vragen voor die zijn bedacht door leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Er zijn vast genoeg dingen die je wil weten van de pinchhitter in Amsterdamse dienst. We verwachten daarbij natuurlijk wel een stukje originaliteit. Doe je best en bedenk een vraag die Akpom niet eerder kreeg.

De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een gesigneerd shirtje van de spits. De winnaar kiezen we overigens niet zelf uit. Akpom zit in de jury en bepaalt welke vraag hij het origineelst vindt.

Laat je hersens dus maar flink kraken en stuur jouw vraag in via onderstaand formulier. Je hebt daarvoor de tijd tot en met donderdag 11 april. Succes!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >