Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters snakken naar einde seizoen na nieuwe Ajaxzeperd

‘Ik kan niet meer!’ Een supporter tijdens Excelsior-thuis (2-2) is er helemaal klaar mee. Het is op. Het spel van Ajax zorgde opnieuw voor tranen in de ogen bij de aanhang, die gelaten voor zich uit keek. We hebben de foto’s nog.

25 april 2024 - 09:55
Fotoverslag 1200 (1)
Totale gelatenheid in een beeld gevangen. © De Brouwer

We slepen ons naar het einde van een erbarmelijk seizoen. Toch ging we er weer even voor zitten, want John van ’t Schip stuurde een 4-3-3-formatie het veld op tegen de Kralingers. Eindelijk weer iets van herkenning. Toch?

Nee, niks van dat alles. Geen beleving, geen scherpte, geen snelheid en geen enthousiasme. Onze sjokkende aanvoerder maakte de avond af door een penalty te veroorzaken en eraf te moeten met rood, al was dat laatste misschien wat te hard gestraft.

Op Zuid werd nog wel gezongen. Voor Ajax, maar ook voor Alex Kroes en tegen Michael van Praag. De spelers binnen de lijnen bakten er ondertussen niks van. Dat deed onze fotograaf De Brouwer wel. Hij legde haarfijn vast hoe ook bij supporters de geest wel echt uit de fles is.

Klaar met foto’s kijken? Dan kun je hier stemmen op jouw (hahaha) Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >