Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Oude jongens krentenbrood tijdens Ajax Life Walking Footballtoernooi!

In deze update vind je sowieso het nu al tofste foto- en videoverslag van heel seizoen 2023/2024. De eerste editie van het Ajax Life Walking Footballtoernooi vond zondag plaats naast de Johan Cruijff Arena. Wat een pret!

22 april 2024 - 11:37

Je bent zo jong als je jezelf voelt en nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van Walking Football. Het spelletje hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm, waarbij in wandeltempo wordt gespeeld op een kwartveld. Precies daarom organiseerden we dit evenement voor de vijftigplussers onder onze leden.

De zonnige, maar toch frisse dag begon met een bakkie koffie, om vervolgens de kicksen aan te trekken. Wat ons opviel? Dat iedereen het meteen onwijs goed met elkaar kon vinden. Voetbal verbindt, zo bleek eens te meer. Volop plezier, sportiviteit en liefde voor het mooiste spelletje ter wereld.

Niemand minder dan Sonny Silooy en Dick Schoenaker waren ook van de partij. Ze trapten een balletje mee. Ook vertelden ze uiteraard hun mooiste voetbalverhalen. En dat zijn er een hele hoop!

Het leverde als vanzelf prachtige foto’s op, gekiekt door Pro Shots. Check ook vooral de aftermovie

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >