Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Lucky organiseert weer Ajax Kids Tour in Olympisch Stadion!

Op maandag 20 mei zijn we met de Ajax Kids Tour op bezoek in het Olympisch Stadion. Daar kun je als lid van de Ajax Kids Club meedoen aan de tofste voetbalspelletjes, waarbij het maken van plezier voorop staat!

08 april 2024 - 22:08
Aktos800
Lekker foebelle op heilig gras! © De Brouwer

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop. Mascotte Lucky is natuurlijk ook van de partij.  

We gaan in de meivakantie weer heel het land door met onze Ajax Kids Tours, maar op tweede pinksterdag kun je een balletje trappen in het Olympisch Stadion. Lekker voetballen op het heilige gras waar Ajax meerdere Europese successen vierde. 

De Ajax Kids Tour duurt van 9.30 tot 12.00 uur. Er is plek voor 130 Ajaciedjes. Hoe gaaf de Ajax Kids Tour in het Olympisch Stadion precies is, kun je zien in dit filmpje.  

De inschrijving gaat van start op dinsdag 16 april om 11.00 uur. Het inschrijflinkje vind je vanaf dat moment op ajaxkidstour.nl. Zorg dus dat je klaar zit, want de plekjes kunnen zomaar eens hard gaan.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >