Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajaxjeugd krijgt met Olympia nieuwe hoofd- en shirtsponsor

De jeugdopleiding van Ajax krijgt een nieuwe hoofd- en shirtsponsor. Vanaf volgend seizoen zien we geen Acronis meer op de shirts van de talenten, maar Olympia. De uitzendorganisatie lost het technologiebedrijf af.

30 april 2024 - 11:12
Olympia800
Olympia wordt ook naamgever van de Future Cup. © AFC Ajax

Acronis volgde ABN-Amro in de zomer van 2020 op als jeugdsponsor. De naam van het techbedrijf prijkte sindsdien op de shirts van de talententeams tot en met Ajax onder 18. Acronis blijft partner van de club. De focus verschuift naar zichtbaarheid rondom de wedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff Arena en naar de zakelijke doelgroep. ABN-Amro blijft sponsor van Ajax Vrouwen.

De wisseling van de wacht gaat volgend seizoen in. Het contract loopt tot en met minimaal 2027. De uitzendorganisatie wordt tevens naamgever van de Future Cup. Daarnaast wordt Olympia zichtbaar op de shirts van de verschillende verenigingsteams van Ajax.

Menno Geelen, commercieel directeur van de club, is blij met de overeenkomst. “We zijn Olympia erg dankbaar dat we ze als officiële partner en hoofdsponsor van de Ajaxjeugd kunnen verwelkomen. Olympia en Ajax passen erg goed bij elkaar,” zo stelt hij.

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - Almere City!

Geelen vervolgt: “Dan heb ik het over onze aanwezigheid in het hele land, maar met name over onze overlappende ambities en waarden. Opleiden en werk maken van talent staan ook bij Olympia centraal, evenals de ambitie om kansen te creëren en impact te maken op iedereen. Een betere shirtsponsor van onze toekomst kunnen we ons bijna niet wensen.”

Ook Dimitri Yocarini, algemeen directeur van Olympia, komt aan het woord. “Ik ben geweldig trots dat we ons aan Ajax en de Ajaxjeugd verbinden. Talentontwikkeling staat bij ons allebei centraal. Iedere dag ontwikkelen, beter worden, opleiden, groei en maximale impact. Dat is voor ons enorm belangrijk en een feest van herkenning bij Ajax.”

“Naast hoofdsponsor van de jeugd, zullen we samen met Ajax werken aan het vergroten van onze maatschappelijke impact en ook zichtbaar zijn rondom Ajax 1,” vervolgt Yocarini. “Hoe mooi als we daar de komende jaren samen jeugdspelers zien doorbreken en we kunnen zeggen dat we daar, op een bescheiden maar trotse wijze, aan hebben bijgedragen.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >