Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden gamen tegen elkaar én Brobbey op Ajax Jonge Schare EA Sports FC-toernooi!

Het supportershome naast de Johan Cruijff Arena vormde zondag het strijdtoneel voor ons Ajax Jonge Schare EA Sports FC-toernooi. Met Brian Brobbey als speciale gast werd het een toffe dag. Bekijk de beelden maar!

22 april 2024 - 11:15

Zo’n honderdtwintig leden van Ajax Jonge Schare bewezen tot wat voor hoogstandjes ze in staat zijn op het digitale voetbalveld. Gewapend met een controller gingen ze de strijd met elkaar aan. We zagen frivole acties, bikkelharde slidings en vooral veel doelpunten.

Er werden flink wat potjes gespeeld. De winnaar ging er vandoor met een gesigneerd Ajaxshirt. Vet! Nog gaver was dat Ajax Jonge Schare-ambassadeur Brobbey langskwam. Voor handtekeningen en selfies, maar ook om een potje mee te spelen.

Veel belangrijker dan de uitslagen was dat iedereen een toffe dag beleefde. Dat zie je ook terug op onderstaande foto’s, die zijn geschoten door onze fotograaf van Pro Shots. Ook hebben we een aftermovie gemaakt.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >