Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Ajax - AZ!

Ajax speelt op zondag 8 oktober om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen ‘buurman’ AZ. De ploeg uit Alkmaar komt dan op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Natuurlijk trappen we niet af zonder mascottes! Ben jij erbij?

18 september 2023 - 10:59
Mascottes Az 1200
Maak jij Ajax - AZ op een wel heel toffe wijze mee? © De Brouwer

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Kenneth Taylor of Jay Gorter! En dat vlak voor de altijd spannende ontmoeting met AZ.

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt. Onze vrolijke Lynx is altijd van de partij.

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 24 september meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd in een uitverkocht stadion. Je krijgt één kaartje voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis.

Prijsvraag: welke speler van AZ heeft rugnummer 25 en kennen we in Amsterdam ook nog wel?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >