Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Feyenoord!

Ajax speelt zondag 24 september een thuiswedstrijd tegen… Feyenoord! Juist, de enige echte klassieker. Jij maakt kans op kaartjes voor deze absolute topwedstrijd die om 14.30 uur wordt afgetrapt.

13 september 2023 - 14:30
Kids Klasssieker 1200
Lekker naar het stadion, dat is toch heerlijk? © De Brouwer

Wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord zijn – wat de stand op de ranglijst ook is – altijd bijzonder. En spannend ook! Onze mooie club is niet zo heel goed aan het nieuwe seizoen begonnen, dus winst op Feyenoord is nog harder nodig dan altijd al het geval is.

De wedstrijd is helemaal uitverkocht, maar wij hebben nog vier setjes kaarten klaarliggen. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op. Hoe gaaf zou het zijn als jij er met die kaarten vandoor gaat? Dan ga je een geweldige middag tegemoet, hoor!

Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 19 september. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje. Succes!

Prijsvraag: Welke doelman bij Feyenoord – die ook bij Ajax keepte – heeft rugnummer 31?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >