Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Feyenoord!

Voor velen is het de wedstrijd van het jaar. Ajax - Feyenoord is al in aantocht. Ben jij lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Dan is het zaak om door te lezen. Je kunt namelijk kaarten winnen voor de enige echte klassieker!

13 september 2023 - 08:26
Klassieker 1200
De klassieker is op voorhand al heel spannend. © De Brouwer

Feyenoord komt op zondag 24 september op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De bal gaat op het traditionele tijdstip van 14.30 uur rollen. Het mag duidelijk zijn dat de spanning er al echt vól opstaat. Het stadion is natuurlijk uitverkocht, maar wij hebben nog kaartjes liggen.

We hoeven niemand uit te leggen wat de klassieker betekent. Ajax verloor vorig seizoen en heeft dus wat goed te maken. Onze ploeg kan jouw vocale steun daarom goed gebruiken. Doe dus alleen mee aan deze prijsvraag als je van plan bent om Ajax naar een driepunter te schreeuwen. Met minder nemen we geen genoegen voor deze kraker.

We hebben in totaal tien setjes kaarten liggen, die we verloten onder onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 19 september. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax won begin mei 1999 met 6-0 van Feyenoord. Wie gaf al koppend de assist bij de 4-0 van Jari Litmanen?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >