Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters van hemel naar hel en weer terug in ons fotoverslag

Ajax - Olympique Marseille was een wedstrijd die alle kanten op schoot. Zo ging het ook met de emoties van supporters op de tribune. Van blijdschap naar ergernis en van hoop naar wanhoop. Alles kwam wel voorbij. Bekijk de foto’s maar!

22 september 2023 - 11:24
Fotoverslag 1200
Doelpunt vieren met de eigen aanhang. Mooie plaat. © De Brouwer

Het bij vlagen chaotische – maar wel vermakelijke duel – eindigde in 3-3, maar 6-6 had ook zomaar gekund. Ajax schoot uit de startblokken en trof al snel doel via de pijlsnelle Carlos Forbs. Toen Steven Berghuis de score vlot verdubbelde, ging de Arena volledig uit z’n dak.

Dit hadden we hard nodig, maar alles is nog broos bij Ajax. Dat bleek ook donderdag weer. De voorsprong verdampte als sneeuw voor de zon. Tot tweemaal toe. Verdedigend en in de omschakeling zag het er vaak niet goed uit. Grote gaten, geen afstemming en geen coaching.

Wel zagen we bezieling. Eindelijk. Dat is overigens ook het minste wat je mag verwachten. Hoe gek het ook klinkt, dit soort potjes kunnen helpen deze groep naar elkaar toe te laten groeien. Het moet over de hele linie beter. Veel beter, maar tegen Marseille zagen we ook dingen die ons eindelijk vrolijk stemden.

Het hele palet aan emoties zie je hieronder in de foto’s van een bijzondere avond. De plaatjes zijn geschoten door De Brouwer. Ben je klaar met kijken? Dan kun je hier nog je stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >