Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ontnuchterend Europees avondje in beeld

We hoopten vooraf op een mooi Europees avondje, maar daar kwam weinig van terecht. De plaatsing voor de groepsfase van de Europa League was het enige lichtpuntje op een verder teleurstellende avond. We brengen de avond in beeld met foto’s.

01 september 2023 - 09:41
AJALUD 1200
We hadden er veel meer van verwacht. © De Brouwer

Maurice Steijn had zijn spelers vooraf op het hart gedrukt volle bak te gaan. Logisch, want de Johan Cruijff Arena was uitverkocht. Supporters hadden volop zin in een mooie avond met leuk voetbal. De boodschap leek niet te zijn overgekomen bij zijn spelers. De gelatenheid binnen de lijnen was vreselijk om te zien.

Was het onderschatting? Was het een gebrek aan motivatie? Steijn kon die vraag kort na de wedstrijd nog niet beantwoorden. Bepaalde spelers blijven onvoldoende leveren. Kunnen ze niet beter of is er iets anders aan de hand? We zijn benieuwd wat de vele aankopen – we gaan er veel zien in Sittard – gaan toevoegen.

Voor nu schotelen we jullie de foto’s voor van de nipte 0-1-verliesbeurt tegen Ludogorets. Daarin zien we supporters die trouw achter hun club blijven staan en Ajacieden die met ongeloof kijken naar het spel binnen de lijnen. De plaatjes zijn geschoten door De Brouwer.

Ben je klaar met foto's kijken? Dan kun je hier een (protest)stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >