Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe Ajaciedjes deze week op de deurmat!

Ajaciedjes, opgelet! Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Dat betekent dat het eerste Ajax Kids Clubblad van deze voetbaljaargang weer op de deurmat valt! Zit jij vanaf vrijdag klaar achter de brievenbus om de postbode op te wachten?

07 september 2023 - 11:09
Ajaciedjes 1200
Nieuw leesvoer! © Ajax Kids Club

Dat zouden wij wel doen, want deze eerste Ajaciedjes van het seizoen staat weer bomvol toffe weetjes en mooie verhalen. Hou vooral ook een plekje aan de muur vrij, want je vindt in het blad een poster van Mika Godts. Wil je liever een andere speler? Dat kan ook! Draai de poster om en daar zie opeens Carlos Forbs!

Op de voorkant van het magazine zien we Branco van den Boomen. Hij verklapt in een uitgebreid interview dat hij allergisch is voor de meeste dieren met haren. Toch heeft hij wel een huisdier. Wat voor dier? Schildpad Kees!

Dat is natuurlijk nog niet alles! Je leest ook alles over Jay Gorter. Na de blessures van Gerónimo Rulli en Remko Pasveer krijgt de jonge keeper de kans. Hij geeft eerlijk antwoord op de twaalf vragen die we hem stelden. Hij wil bijvoorbeeld niet keepen op zwarte schoenen. Dan voelt hij zich traag!

We maken ook kennis met Ajax Kids Clublid Syb Dedert. Op het oog is er helemaal niks met hem aan de hand, maar schijn bedriegt. Hij worstelt met anorexia nervosa. Syb vertelt zijn verhaal.

Tot slot is er natuurlijk ook weer genoeg te puzzelen en scoor je het malle masker van Kenneth Taylor.

Het blad valt vanaf vrijdag 8 september op de deurmat bij leden vanaf 6 jaar. Het kan dus ook zijn dat je ‘m pas op zaterdag of dinsdag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >