Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Digitale Ajacieden in EA Sports FC deels te herkennen

Voor liefhebbers van voetbalgames komt 29 september gelukkig steeds meer dichtbij. Het is de datum waarop de eerste editie van EA Sports FC (voorheen Fifa) verkrijgbaar is. We nemen de gezichtjes van de Ajacieden onder de loep. Kijk je mee?

22 september 2023 - 15:05

Met dank aan My Gameplay World kunnen we een blik werpen op de digitale Ajacieden in EA Sports FC. Lijken ze een beetje? Wisselend, is het antwoord! De ene speler lijkt beter dan de ander. Sommige Ajacieden hebben een ‘echte’ gameface in het spel.

Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Brian Brobbey zijn duidelijk te herkennen. Ook bij Gerónimo Rulli en Diant Ramaj is het goed gelukt de gezichten na te maken.

Voor de rest van de selectie moeten het doen met rugnummers en namen op het shirt, want anders is het knap lastig te onderscheiden wie Borna Sosa, Sivert Mannsverk en Kenneth Taylor zijn. Jay Gorter en Georges Mikautadze haal je er nog wel uit, terwijl Remko Pasveer alleen te herkennen is aan zijn grijze knot.

Afijn, check een aantal van de screenshots en oordeel zelf wat je van de Ajaxkoppen vindt. In deze video zijn meer gezichtjes te vinden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >