Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

De Ajax Kids Tours komen in de herfstvakantie naar je toe!

Deze herfstvakantie gaat Lucky weer samen met professionele trainers het land in om lekker voetbalspelletjes te doen met andere Ajaciedjes. Kom jij ook naar onze Ajax Kids Tours?

12 september 2023 - 16:39
AKT 1200
Kom jij ook lekker voetballen? © De Brouwer

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tours. Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop. Daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Hoe gaaf de Ajax Kids Tour precies is, kun je prima zien in dit filmpje.

We gaan deze herfstvakantie langs bij de volgende clubs:

  • Robur et Velocitas (Apeldoorn), woensdag 18 oktober
  • BFC Bussum, dinsdag 24 oktober
  • VV Unicum (Lelystad), woensdag 25 oktober

Bij elke locatie hebben we plek voor 240 kinderen. Het gaat om 120 leden van de voetbalclub die meedoen aan het ochtendprogramma van 09.30 tot 12.30 uur. Ook is er plek voor 120 leden van de Ajax Kids Club, die zich inschrijven voor het middagprogramma van 13.45 tot 16.45 uur.

Let op: bij Robur et Velocitas is dit precies omgekeerd. Daar kunnen de leden van de Ajax Kids Club meedoen aan het ochtendprogramma.

De inschrijvingen gaan van start op woensdag 20 september om 11.00 uur. De inschrijflinkjes vind je vanaf dat moment op ajaxkidstour.nl. Zorg dus dat je klaar zit, want de plekjes kunnen zomaar eens hard gaan.

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan de Ajax Kids Tours meedoen? Sluit je dan snel aan! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >