Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Europees duel tussen Ajax Vrouwen en FC Zürich!

Heb jij zin een toffe voetbalavond? Mooi, want als lid van de Ajax Kids Club kun je op woensdag 18 oktober aanwezig zijn bij het duel tussen Ajax Vrouwen en FC Zürich! Niet alleen als supporter, maar als mascotte op het veld!

12 oktober 2023 - 11:13
Mascottes Vrouwen 1200
Het duel met Zürich wordt gespeeld op De Toekomst. © De Brouwer

De speelsters van Suzanne Bakker willen zich dolgraag plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Women’s Champions League. Deze week won Ajax Vrouwen in Zwitserland met maar liefst 6-0. Dat kan dus bijna niet meer fout gaan, maar misschien vallen er tijdens de return nog wel veel meer doelpunten!

Jij kan daarbij zijn. De bal gaat woensdag om 19.00 uur rollen op sportpark De Toekomst. Een superleuke wedstrijd, die je natuurlijk van dichtbij wil meemaken. We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar), die samen met de speelsters het veld oplopen.

Aanbevolen
Reis jij als mascotte mee naar uitduel met PSV?

Moet je dan alleen naar De Toekomst komen? Zeker niet! Als je wint, krijg je ook twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Dat is wel zo gezellig en ook makkelijker wat betreft vervoer.

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze toffe prijs, is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Dat kan tot en met zondag 15 oktober. Wees er dus snel bij! We nemen kort na het sluiten van de prijsvraag contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: welke speelster van Ajax Vrouwen maakte in de heenwedstrijd tegen FC Zürich een hattrick?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >