Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Er zijn weer verhalenboekjes over Lucky onderweg!

Naar bed gaan is niet altijd leuk, maar het wordt al stukken leuker als iemand een verhaaltje voorleest. Goed nieuws, want er zijn weer boekjes over de vrolijke mascotte onderweg naar onze Ajax Kids Clubleden!

18 oktober 2023 - 09:47
Luckyboekjes800
Lees alles over het huis van Lucky! © Ajax Kids Club

Lucky houdt enorm van voetbal, maar is ook dol op lezen. Vooral als de boekjes over Ajax gaan! In het nieuwe verhaaltje Bij Lucky thuis lees je alles over het huis van de Ajaxmascotte. Dit nieuwe boekje is speciaal voor Debutantjes en Dribbelaartjes (1 t/m 5 jaar).

Natuurlijk ontvangen Baby’s (0 tot 1 jaar) ook een voorleesboekje. Zij krijgen het verhaaltje Slaap lekker Lucky thuisgestuurd. De groep die deze al heeft ontvangen, krijgt uiteraard het nieuwe boekje. Leesplezier gegarandeerd! 

De boekjes vallen vanaf vrijdag 20 oktober op de deurmat. Soms komen ze iets eerder, soms wat later. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het boekje vrijdag 27 oktober nog niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil je meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >