Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dikke pret tijdens Ajax Kids Tour in Bussum!

De Ajax Kids Tour was woensdag te gast bij BFC Bussum. En jeetje, wat was het leuk! Kijk maar naar alle blije koppies op de plaatjes in ons fotoverslag. Misschien zie je jezelf wel in actie!

25 oktober 2023 - 09:57
Hoofdplaat 1200
Bij de Ajax Kids Tour zien we veel stoere voetballertjes! © Pro Shots

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Wie wil dat nou niet? Met de Ajax Kids Tour is het mogelijk. Lucky reist deze herfstvakantie Nederland weer door om op verschillende plekken de boel op stelten te zetten. Ditmaal streek onze vrolijke lynx neer bij BFC Bussum.

In ’t Gooi deden vele Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. Onze leden van de Ajax Kids Club waren natuurlijk ook weer van de partij. Dan weet je dat je kunt rekenen op mooi gepoetste voetbalschoentjes en een bontje verzameling Ajaxshirtjes. Leuk!

Iedereen had er goede zin in. Lucky deelde high-fives en knuffels uit, terwijl er ook een potje werd meegevoetbald. Zagen we hier talentjes die in de toekomst schitteren in Ajax 1? Wie weet! Onze fotograaf van Pro Shots bracht de dag in ieder geval fraai in beeld. Kijk maar!

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >