Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dikke pret tijdens Ajax Kids Tour bij Robur et Velocitas

De Ajax Kids Tour was op woensdag 17 oktober te gast bij Robur et Velocitas in Apeldoorn. En jeetje, wat was het leuk! Kijk maar naar alle blije koppies in het fotoverslag. Misschien zie je jezelf ook wel in actie.

19 oktober 2023 - 09:31
Aktapeldoorn800
Blije koppen niet te stoppen! © Pro Shots

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour. Ook op bezoek bij Robur et Velocitas in Apeldoorn deden de Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes.  

Maar liefst 240 deelnemertjes waren van de partij. De spelersbus trok aan als een magneet. Hoe tof is het te zien waar Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Jay Gorter normaal gesproken zitten? Daarna was het tijd voor actie op Sportpark Kerschoten.

Natuurlijk ging Lucky voorop in de warming-up. Toen de spiertjes lekker waren losgegooid, konden de kinderen los met de bal. Voetballen met leeftijdsgenootjes en Lucky, kan het leuker? Uiteindelijk ging iedereen ging blij naar huis met een diploma op zak!

Onze fotograaf van Pro Shots legde de vrolijke dag in Apeldoorn haarfijn vast. De leukste plaatjes hebben we verwerkt in onderstaand fotoverslag. 

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >