Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Chagrijn, hoongelach en gelatenheid in ons fotoverslag van AZ-thuis

Het is alweer veel te lang geleden dat we een fijn fotoverslag met juichplaatjes konden uitserveren. Ook na Ajax - AZ (1-2) zit dat er helaas niet in. Wel zeggen de beelden veel over de huidige misère bij onze club.

Door Jordy Haak
09 oktober 2023 - 10:30
Ajax Az Hoofdplaat 1200
Dit beeld vertelt het hele verhaal. © De Brouwer

Halverwege de wedstrijd vroegen we ons hardop af waar we eigenlijk naar zaten te kijken. De vertoning op het veld had weinig met goed voetbal te maken. Het was ronduit saai en enige passie ontbrak totaal. Tot overmaat van ramp maakte Vangelis Pavlidis vlak voor rust ook nog de 0-1.

Het bleek de opmaat voor een nieuwe nederlaag. Daar kon een treffer van Branco van den Boomen niets aan veranderen. Nog veel schrijnender was het totale gebrek aan beleving en het ontbreken van een duidelijk strijdplan. Op de tribunes vochten chagrijn, gelatenheid en hoongelach om voorrang.

Ajax kent de slechtste seizoenstart uit de clubhistorie en heeft al zeven wedstrijden op rij niet gewonnen. Wat dat met het humeur van ons Ajacieden doet, laat zich raden. Je ziet het terug op onderstaande foto’s, die zijn geschoten door De Brouwer.

Mocht je een stem willen uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hier. Wie weet heb jij toch een lichtpuntje gespot.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >