Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Ajax Vrouwen - ADO Den Haag!

Ajax Vrouwen speelt op zondag 17 december om 12.15 uur thuis tegen ADO Den Haag. Voor deze wedstrijd op sportpark De Toekomst zoekt Ajax naar ballenjongens en -meiden!

30 november 2023 - 12:37
Ajax Vrouwen 1200 (1)
Ajax staat tweede in de Vrouwen Eredivisie. © AFC Ajax

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor geniet je natuurlijk ook van de wedstrijd.

Heb je gewonnen, dan verzamel je een uur voorafgaand aan de wedstrijd bij het fietsenhok bij De Toekomst. Daar worden alle winnaars opgevangen en verder begeleid.

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax Vrouwen - Bayern München!

Is dat alles? Oh nee, zeker niet. Er is meer! Je mag zelfs twee mensen meenemen, want winnaars krijgen ook twee kaartjes voor de wedstrijd. Mooi, toch? Oh, en voor we het vergeten: natuurlijk wordt ook gezorgd voor een parkeerkaart voor P2 De Toekomst.

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met donderdag 7 december. De winnaars krijgen een dag later een mail.

Prijsvraag: wie is de aanvoerder van Ajax Vrouwen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >