Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Amsterdam Light Festival!

Amsterdam en Ajax zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net zoals Amsterdam en rondvaarten niet zonder elkaar kunnen worden gezien. Goed nieuws, want we mogen kaarten weggeven voor het Amsterdam Light Festival!

27 november 2023 - 16:36
Kaartenalf800
Ontdek Amsterdam vanaf het water! © Stromma

Een tochtje over de Amsterdamse grachten is altijd een goed idee, maar tijdens het Amsterdam Light Festival wordt zo’n bootreis nog leuker. Onze prachtige stad is dan versierd met verschillende lichtkunstwerken, die het beste zichtbaar zijn vanaf het water.

Stromma organiseert een speciale avondrondvaart van 75 minuten. Terwijl je naar de betoverend verlichte grachtengordel kijkt, komt het ene kunstwerk na het andere voorbij. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Het Amsterdam Light Festival duurt tot 21 januari 2024.

In samenwerking met Stromma mogen we veertien (logisch!) kaarten weggeven. Het gaat om zeven setjes van twee tickets. Leden van Supportersvereniging Ajax maken daar kans op door het goede antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Dat kan tot en met woensdag 6 december

Wist je trouwens dat je als lid van SV Ajax altijd recht hebt op korting bij Canal Tours Amsterdam, onderdeel van Stromma Nederland? Hier valt ook het Amsterdam Light Festival onder. Check snel deze pagina voor meer informatie en kortingscodes!

Prijsvraag: nu we het toch over boten hebben… Tegen welke tegenstander maakte John van ’t Schip zijn debuut als speler van Ajax 1?

 Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van SV Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >