Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax Vrouwen - Bayern München!

Ajax Vrouwen ontvangt Bayern München op woensdag 20 december in de Johan Cruijff Arena, waar om 18.45 uur wordt afgetrapt. Wie weet ben jij erbij, want we geven kaartjes weg voor dit topduel in de Champions League!

27 november 2023 - 10:55
Winkaartenajamun800
Hier worden herinneringen voor het leven gemaakt. © AFC Ajax

Dat Ajax Vrouwen zijn groepswedstrijden in de Johan Cruijff Arena speelt, is serieus tof. Niet alleen voor de speelsters, maar ook voor supporters. Het bied je de mogelijkheid samen met familie en vrienden een wedstrijd in het mooiste stadion van Nederland te bezoeken.

Tijdens het thuisduel met Paris Saint-Germain zagen we het plezier van de tribunes afspatten. Dat Ajax Vrouwen tegen alle verwachtingen in won, was een extra fijne bonus. Wie weet lukt het de Amsterdames dit kunstje tegen Bayern München te herhalen.

Jij kunt alle actie van dichtbij meemaken. Om kans te maken op een setje kaarten voor deze Europese topwedstrijd, moet je wel lid zijn van Supportersvereniging Ajax. Verder dien je het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Deze loopt tot en met vrijdag 1 december.

Als je wint, is het goed om te weten dat je in het bezit dient te zijn van een Mijn Ajax-account en de Ajax-app. We vragen je in het formulier hieronder dan ook je gebruikersnaam van je account achter te laten. Wij zorgen dat de winnaars hun kaartjes tijdig in de app te zien krijgen.

Prijsvraag: wat was de uitslag van de eerste groepswedstrijd tegen PSG?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >