Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win toffe meet & greet met Ajax Jonge Schare-ambassadeur Taylor!

Als lid van Ajax Jonge Schare moet je nu goed opletten, want we hebben een geweldige prijsvraag voor je. Wat je kunt winnen? Een meet & greet met Kenneth Taylor!

17 mei 2023 - 13:20
Taylor 1200
Weet je al wat jij aan Taylor gaat vragen? © Pro Shots

Taylor is dit seizoen naar voren geschoven als ambassadeur van Ajax Jonge Schare en hij maakt het meer dan waar. Hij groeide binnen de kortste keren uit tot basisspeler en zat zelfs al bij het Nederlands elftal. En hij is pas 21 jaar!

Als hij die ontwikkeling kan volhouden, belooft dat nog veel meer goeds. Jij kunt de jonge Ajacied alles vragen, tenminste als je deze prijsvraag wint! De winnaar nodigen we uit op De Toekomst, waar Taylor op je wacht. Lekker met hem over Ajax en andere dingen babbelen. Cool!

Dit alles staat donderdag 25 mei rond de klok van 14.00 uur op het programma. Weet jij al wat je van Taylor wil weten? Welk shirt doe je aan als je een selfie met de middenvelder neemt? Wie weet behoort iets als latjetrappen ook tot de mogelijkheden. Of je krijgt van Taylor een rondleiding over het trainingscomplex van Ajax. We weten het nog niet precies.

Wel durven we alvast te beloven dat het een toffe ervaring wordt, zoals dat eerder ook al met Jurriën Timber het geval was. Check hier de video van die ontmoeting maar.

Wat moet je doen om te winnen?
Om kans te maken op de winst, laat jij in onderstaand formulier weten waarom jij deze toffe prijsvraag moet winnen. Wees origineel! Je kunt meedoen tot en met zondag 21 mei. We nemen een dag later contact op met de winnaar.

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 1 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >