Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Lucky trommelt veel vriendjes op voor Ajax Kids Tour in Genemuiden

Lucky heeft inmiddels flink spierpijn van alle Ajax Kids Tours in de meivakantie. Na Grootebroek, Bemmel en Amsterdam stuurde onze vrolijke mascotte de spelersbus donderdag naar Genemuiden. De foto’s van een nieuwe dag vol voetbalplezier!

05 mei 2023 - 12:16
Genemuiden 1200
Niets zo leuk als voetballen! © Pro Shots

Ook in Overijssel werd het namelijk weer een heerlijk sportief feestje, met alle bekende ingrediënten: toffe voetbalspelletjes, een bonte verzameling Ajaxshirtjes en vooral veel lachende gezichten. Een paar honderd Ajaciedjes leefden zich immers uit op het sportpark van SC Genemuiden.

Dat deden zij onder leiding van professionele trainers. En natuurlijk in aanwezigheid van Lucky. Onze mascotte trapte zelf een balletje mee, deelde high-fives uit en ging op talloze foto’s. De pluizige lynx draait overuren, maar met veel plezier. Het hoort immers allemaal bij de Ajax Kids Tours, powered by ABN-Amro.

Tussendoor namen we een kijkje in de spelersbus en natuurlijk werd er veel gelachen. Dat zie je ook terug op de foto’s. Onze fotograaf van Pro Shots was namelijk aanwezig om coole plaatjes te schieten. Misschien zie je jezelf wel in actie!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >