Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax lanceert overwegend wit uittenue voor seizoen 2023/2024

Geduld is een schone zaak. We moesten er even op wachten, maar Ajax heeft het nieuwe uittenue voor seizoen 2023/2024 officieel gepresenteerd. Wij van Ajax Life schoten alvast plaatjes.

26 mei 2023 - 08:04
IMG 0023 800
Dit is 'm dan! © Ajax Life

Het ontwerp van het nieuwe uitshirt komt niet als een verrassing. Het design lekte al uit op sociale media. Maar goed, het is altijd fijn het shirt zelf in handen te krijgen om eens goed te bekijken.

Wat meteen opvalt, is natuurlijk de overwegend witte kleur. Opmerkelijk, gezien de kleuren van het thuisshirt. We gokken daarom dat Ajax op bezoek bij clubs als sc Heerenveen, PEC Zwolle en Heracles aantreedt in een later te lanceren derde shirt.

Nu het overwegend witte tenue daadwerkelijk in de Ajax Fanshop hangt, is het interessant op de details in te zoomen. Daarbij springen vooral de golvende mintgroene en roze patronen op de voorzijde in het oog.

Aanbevolen
#Shirtjesjacht vrijdagmiddag van start, win nieuw uitshirt!

De Adidasstrepen op de mouwen en de drie sterren op de borst zijn donkerblauw. Dat geldt ook voor het clublogo, het gemoderniseerde Adidaslogo, de letters van Ziggo en de bedrukking op de rug van het shirt. Op de achterzijde in de hals zien we drie Andreaskruizen, eveneens in donkerblauw.

Onder het shirt wordt een donkerblauw broekje aangetrokken, al komt daar ook een wit alternatief voor. Verder spotten we op de shorts witte Adidasstrepen, witte sterren, een wit clublogo op een donkerblauwe badge en eveneens het gemoderniseerde Adidaslogo in wit.

De kousen waren op moment van foto's nemen nog niet geleverd, maar worden in principe ook wit. Al komt ook daar dan weer een donkerblauw alternatief voor.

Dan is het nu zaak onderstaande plaatjes te kijken. Over smaak valt niet te twisten, dus vel vooral je oordeel.

Koop je het shirt als lid van SV Ajax online? Dan is het goed om te weten dat je tien procent korting krijgt. Gewoon een kwestie van inloggen in jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >