Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden sluiten laatste thuisduel van seizoen toch af met een lach

Met de overwinning op FC Utrecht (3-1) zit de laatste thuiswedstrijd van het seizoen erop. Het was deze voetbaljaargang vaak een zware rit, maar zondag kon er toch een beetje worden gelachen in de Johan Cruijff Arena. Bekijk de foto’s maar.

Door Jordy Haak
22 mei 2023 - 11:15
Brobbey Def 1200
Ontlading is altijd mooi om te zien. © De Brouwer

Nog eenmaal trokken we naar het stadion. Met onze vrienden aan onze zij. Het lekkere weer zorgde voor veel wit-rood-wit op de tribunes, waar de supporters met een klaterend applaus de afzwaaiende Maarten Stekelenburg bedankten voor bewezen diensten. Eenzelfde applaus was hoorbaar voor assistent-trainer Michael Reiziger, die de club na dit seizoen verlaat.

Het applaus voor deze Ajacieden overstemde het fluitconcert dat werd aangeheven toen Edwin van der Sar het woord nam. De algemeen directeur bedankte de aanhang voor hun steun, maar daar hadden de supporters even geen boodschap aan.

De mannen op het veld lieten – met name in de eerste helft – een goede indruk achter. Dat was ook wel eens fijn. Met de driepunter lonkt voor Ajax bovendien nog een laatste strohalm als het gaat om de tweede plek in de eredivisie, die aan het einde van de rit recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League.

We zagen daardoor weer wat blijere gezichten dan in de afgelopen weken. De Brouwer legde alles haarfijn vast. Dat zie je op de foto’s hieronder. Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >