Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden gaan strijd aan met Taylor bij Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi!

De Wenenzaal in de Johan Cruijff Arena vormde zondag het strijdtoneel voor ons Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi. Met Kenneth Taylor als speciale gast werd het een dag om niet snel te vergeten. Bekijk de foto’s maar!

Door Jordy Haak
08 mei 2023 - 11:46

Ruim tachtig leden van Ajax Jonge Schare bewezen tot wat voor hoogstandjes ze in staat zijn op het digitale voetbalveld. Gewapend met een PlayStation 5-controller gingen ze de strijd met elkaar aan. We zagen frivole acties, bikkelharde slidings en vooral veel doelpunten.

De dag begon echter met een rondleiding door de Johan Cruijff Arena. Als je er toch bent, mag een bezoekje aan de kleedkamers en het heilige veld immers niet ontbreken! Het hielp bovendien om alvast in de juiste stemming te komen voor het Fifa-toernooi, waarvan Bundled de organisatie verzorgde.

Om 10.00 uur ging het digitale balletje daadwerkelijk rollen. Er werden flink wat potjes gespeeld, waarna de veertienjarige Giovanni zich uiteindelijk kroonde tot de grote winnaar. Hij ging aan de haal met een door de selectie gesigneerd shirt. Tof!

Nog gaver was dat ook Kenneth Taylor langskwam. Voor handtekeningen, selfies en een groepsfoto, maar ook om zelf de controller ter hand te nemen. De Ajacied bleek een waar Fifa-talent. Hij speelde drie potjes, waarvan hij er twee won en een gelijkspeelde.

Veel belangrijker dan de uitslagen was dat iedereen een toffe dag beleefde. Dat zie je ook terug op onderstaande foto’s, die zijn geschoten door onze fotograaf van Pro Shots. Check ook vooral de aftermovie!

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >