Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij uitduel met Go Ahead Eagles!

Ajax gaat op zondag 2 april op bezoek bij Go Ahead Eagles. Jij kunt alle actie van dichtbij meemaken. We zijn namelijk op zoek naar mascottes!

13 maart 2023 - 11:15
Mascottes 1200
Ga jij met ons mee naar Deventer? © Ajax Kids Club

Lijkt het jou leuk Ajax een keer achterna te reizen en ook nog met je helden op het veld te staan? Dan moet je vooral even doorlezen. We mogen namelijk elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze toffe ervaring.

Het balletje gaat op de wedstrijddag om 12.15 uur rollen. Dat gebeurt in De Adelaarshorst in Deventer. Misschien loop jij enkele minuten eerder wel samen met Calvin Bassey, Steven Berghuis of een van de andere Ajacieden het veld op.

Daarvoor moet je natuurlijk wel iets doen. Namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt meedoen tot en met zondag 19 maart.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak. Ben je al volop enthousiast? Dan is het tijd de prijsvraag te beantwoorden!

Prijsvraag: Ajax verloor vorig seizoen met 2-1 in Deventer. Welke speler van Ajax zat destijds met rugnummer 53 op de bank en kwam niet in actie?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >