Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Ajax - FC Emmen!

Ajax speelt op zondag 16 april om 20.00 uur het thuisduel met FC Emmen. We zoeken voor deze wedstrijd mascottes. Wil jij kans maken om met een van jouw grote helden het veld op te lopen? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

27 maart 2023 - 11:47
Mascottes 1200 (2)
Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag? © De Brouwer

Zie jij jezelf al staan in de spelerstunnel van Ajax? Daar sta je dan, op een plek waar anderen niet mogen komen. Op de achtergrond hoor je het publiek in het stadion. Ondertussen kijk je over je schouder. Waar blijven de spelers? Met wie loop jij straks het veld op? Jurriën Timber? Steven Bergwijn? Spannend!

Ah, daar zijn de Ajacieden. Is het Gerónimo Rulli die naast je komt staan? Gaaf! Samen met de spelers van Ajax en Emmen wandel je vanuit de spelerstunnel de uitverkochte Johan Cruijff Arena binnen. De Ajax marsch klinkt en jij geniet volop van wat je meemaakt.

Nou, dan voel je jezelf een superster, hoor! Klinkt dit jou als muziek in de oren? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag. Misschien ben jij wel een van de gelukkigen.

Aanbevolen
De Ajax Kids Tour komt naar Grootebroek, Bemmel en Genemuiden!

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Om kans te maken op deze gave prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met maandag 3 april meedoen. De winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje krijgen een dag later bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Prijsvraag: welke oud-speler van Ajax voetbalt nu bij FC Emmen met rugnummer 21?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >