Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Future Cup!

De elfde editie van de Future Cup wordt gehouden in het paasweekeinde op sportpark De Toekomst. Tof! Nog leuker is dat jij de actie van dichtbij kunt meemaken. We zijn namelijk op zoek naar ballenjongens en -meiden!

14 maart 2023 - 11:49
Future Cup 1200
Ünüvar schitterde in 2019 op de Future Cup. © Pro Shots

Ajax onder 17 is traditioneel gastheer van het jeugdtoernooi, waar je de sterren van de toekomst kunt bewonderen. Voetbalhelden als Matthijs de Ligt, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Marcus Rashford en Mauro Icardi vertoonden eerder hun kunsten op de Future Cup.

Ook dit jaar liegt het deelnemersveld er niet om. De jeugdtalenten van Ajax onder 17 gaan de strijd aan met de leeftijdsgenoten van Juventus, Paris Saint-Germain, Chelsea FC, Anderlecht, CF Pachuca, FC Nordsjælland en Borussia Mönchengladbach. We rekenen op mooie acties, doelpunten en spektakel! 

Op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 april breekt het voetbalfestijn los. Door mee te doen aan onze prijsvraag, kun jij erbij zijn als ballenjongen of -meisje! Je staat dan bovenop de actie en krijgt bovendien twee entreekaarten voor familie of vrienden. Ook voor een parkeerkaart, lunch en drinken wordt gezorgd. Klinkt goed, toch?

Het is wel belangrijk bij je inzending aan te geven op welke dag je aanwezig kunt zijn. Op zaterdag 8 april start de eerste wedstrijd om 11.00 uur en de laatste om 15.30 uur. Op zondag gaat de bal al om 10.00 uur rollen en volgt het laatste potje om 11.30 uur. Maandag 10 april is de finaledag. De eerste wedstrijd start dan om 11.00 uur, terwijl de eindstrijd om 16.00 uur aanvangt.

We hebben per dag zestien plekjes te vergeven. Ben jij al enthousiast? Dan is het nu zaak onderstaande prijsvraag juist te beantwoorden. Je hebt daarvoor de tijd tot en met donderdag 23 maart. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: welke club won de laatste editie van de Future Cup in 2019?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot einde seizoen betaal je slechts 14 euro!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >