Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Fortuna Sittard!

We balen nog steeds een beetje van de nederlaag in de klassieker. Toch zijn ook de laatste acht eredivisieduels heel belangrijk voor Ajax. Op zondag 9 april komt Fortuna Sittard op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Je maakt kans op kaartjes!

22 maart 2023 - 09:41
Kaartjes 1200
Hup, Ajax! © De Brouwer

Het tikkie dat Feyenoord uitdeelde, doet best een beetje pijn, maar een Ajacied geeft nooit op. Kop omhoog en borst vooruit. Zolang het kan, moet Ajax voor het kampioenschap blijven vechten. Lukt dat niet? Dan is ook de tweede plaats belangrijk.

Ajax kan jouw steun dan ook goed gebruiken, wanneer Fortuna op bezoek komt in Amsterdam. De bal gaat op zondag 9 april om 16.45 uur rollen. Zit jij dan op de tribune?

We hebben vier setjes kaartjes klaarliggen voor het duel met de Limburgers. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op. Bedenk dus maar goed wie je graag wil meenemen voor een leuke dag!

Wat je moet doen? Simpel: het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met woensdag 29 maart. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje.

Succes!

Prijsvraag: eerder dit seizoen won Ajax met 3-2 van Fortuna. Welke Ajacied maakte het tweede Amsterdamse doelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >