Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens en -meisjes voor Jong Ajax - FC Dordrecht!

We zijn op zoek naar ballenjongens en -meiden voor het duel tussen Jong Ajax en FC Dordrecht. Dat is goed nieuws voor jou, want als lid van Ajax Jonge Schare kun je alle actie van dichtbij meemaken! Op sportcomplex De Toekomst wordt op maandag 3 april om 20.00 uur afgetrapt. Ben jij er dan bij?

16 maart 2023 - 10:10
Ballenjongens Jong 1200
Als ballenjongen of -meisje beleef je een leuke avond! © Pro Shots

De talenten van Dave Vos gaven maandag een hele aardige voetbalshow op bezoek bij NAC Breda. Ze scoorden maar liefst zes keer! Als ballenjongen of -meisje kun je spelers als Jaydon Banel, Amourricho van Axel Dongen en Sontje Hansen aan het werk zien. Niets zo leuk als talenten spotten!

Daarnaast heb je ook een belangrijke taak. Je bezorgt de bal terug bij een speler, wanneer deze over de lijn is gegaan. Zo blijft het spel soepel verlopen. Tussendoor geniet je natuurlijk van de wedstrijd.

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Zeker niet! Als winnaar van onze prijsvraag krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij. En wat betreft vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig.

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 20 maart. We nemen na het sluiten van de prijsvraag contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: de trainer van FC Dordrecht was in het verleden als videoanalist werkzaam bij Ajax. Wat is zijn naam?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je slechts 14 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >