Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Schrijf je in voor Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi in Johan Cruijff Arena! [VOL]

Het is weer tijd voor ons Fifa-toernooi in de Johan Cruijff Arena, speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. We organiseren het toernooi op zondag 7 mei. Speel jij iedereen onder de tafel? Meld je dan snel aan!

29 maart 2023 - 15:42
Fifatoernooi23 800
Timber was vorig jaar ook van de partij. © Pro Shots

Dit evenement is helemaal volgeboekt!

Tijdens het Fifa-toernooi gaan leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) de strijd met elkaar aan. De competitie vindt plaats in het Ajaxstadion. Het toffe evenement begint om 9.30 uur en de finale is rond 14.00 uur gespeeld.

Tegen die tijd zijn er al veel mooie aanvallen, trucjes en combinaties uit de controllers geperst. Spektakel gegarandeerd, check dit filmpje maar eens. De e-sporters van Ajax zijn sowieso aanwezig. Wie weet komt Ajax Jonge Schare-ambassadeur Kenneth Taylor ook nog langs.

Het toernooi wordt gespeeld op PlayStation en Xbox. Het gaat om Fifa23. Laat jij je tegenstanders gedesillusioneerd achter en knok je jezelf naar de finale? Dan valt er ook nog een dikke prijs te winnen. Oefen dus maar goed!

Er is in totaal plek voor 120 deelnemers. Leden van Ajax Jonge Schare kunnen zich hieronder inschrijven. Zij mogen bovendien een introducé meenemen. Deze persoon, die in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar moet zijn, mag ook meespelen. Heb jij er ook al gigantisch veel zin in? Wacht dan niet langer en meld je aan! 

Dit evenement is helemaal volgeboekt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >