Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Doe mee met Fun Games bij Ajax - Fortuna Sittard!

Droom jij ervan doelpunten te maken in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! We hebben plek voor twaalf Ajaciedjes die in de rust van het duel met Fortuna Sittard willen meedoen met de Fun Games.

20 maart 2023 - 13:52
Fun Games 1200
In volle concentratie op het doel af! © De Brouwer

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. Scoren en juichen in een volle Johan Cruijff Arena. Wie wil dat nou niet? De Fun Games vinden ook nog eens plaats tijdens de rust van het duel met Fortuna Sittard. Dat maakt het helemaal spannend!

De Limburgers komen op zondag 9 april op bezoek in Amsterdam, waar om 14.30 uur wordt afgetrapt. We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen scoren.

Aanbevolen
Word mascotte bij Ajax - Fortuna Sittard!

Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden keeper te zijn. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of keepen. Na afloop van de Fun Games doe je meestal ook nog een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky.

Om kans te maken, moet je het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 26 maart meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Prijsvraag: Ajax speelde 25 keer eerder een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Hoeveel van die duels werden gewonnen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >