Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden genieten tijdens Ajax Jonge Schare Zaalvoetbaltoernooi!

Niet alleen de spelers van John Heitinga strijden om de schaal. Tijdens ons Ajax Jonge Schare Zaalvoetbaltoernooi gingen teams vol jongens en meiden de strijd met elkaar aan. Supergezellig, maar het ging er soms ook fanatiek aan toe. Check de foto's maar!

06 maart 2023 - 11:43
ZV 1200
Stukje balbeheersing waar niks mis mee is! © De Brouwer

Heerlijk voetballen met mede-Ajacieden in de voorjaarsvakantie. Precies dat konden leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) vrijdag in Sporthallen Zuid. In de schaduw van het Olympisch Stadion zagen we jongens en meiden volop strijden tijdens een ochtend- en een middagsessie.

Deelnemende leden mochten een introducé meenemen, dus dat was al hartstikke leuk. Het toernooi begon rustig, maar dat duurde niet lang... Al snel klotste het fanatisme en het enthousiasme tegen de plinten. En trucjes waren er zeker ook.

Het ene na het andere mooie doelpunt viel en er werd steeds harder gejuicht. Logisch, want elke overwinning was een stap richting de finale. En ja, die zilveren schaal wilden de jongens en meiden natuurlijk graag meenemen.

Door de leeftijdsverschillen was er hier en daar wel wat verschil in kracht, maar wie niet sterk is, moet slim zijn. Dat zagen we volop. En alle spelers werden vanaf de kant natuurlijk aangemoedigd door vriendjes en familie.

Natuurlijk maakte De Brouwer foto’s voor ons. En voor jullie. Kijk dus maar snel. Graag tot het volgende toernooi!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >