Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem laatste vijftien spelers die Ajax op huurbasis binnenhengelde

Ajax verhuurt doorgaans veel meer spelers dan het er zelf huurt. Het ene huurverhaal is succesvoller dan het andere, al zijn de flops talrijker dan de tops. Dat zie je wel aan de namen. Welke namen? Ja, die vragen we jou in te vullen!

23 juni 2023 - 10:25
Ocampos 1200
Dit werd geen succesverhaal... © Pro Shots

Toen we deze (niet zo moeilijke) quiz maakten, zagen we natuurlijk alle spelers die Ajax de laatste seizoenen huurde voorbijkomen. Pfoe, een uitzondering daargelaten, zijn dat niet echt succesverhalen te noemen. De foto boven deze quiz is op dat punt veelzeggend.

Ajax huurde een aantal seizoenen geleden een speler van Chelsea. Dat is wat ons betreft de meest succesvolle van de vijftien voetballers die we zoeken. We gokken dat je dat wel met ons eens bent. De spelers die we zoeken, moeten wel minuten in het eerste elftal van Ajax hebben gemaakt. Tim Krul hoef je dus niet in te vullen!

Je krijgt acht minuten de tijd om alle namen hieronder in te kloppen. Als hint zie je de clubs waar de spelers van werden gehuurd erbij staan. We gaan terug tot seizoen 2002/2003.

Laadt de quiz niet in één keer goed in? Vernieuw dan de pagina. Vaak gaat het daarna wel goed!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >