Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Herzogenaurach

Terwijl Ajax maandagmorgen nog trainde in Amsterdam, arriveerden wij alvast in Herzogenaurach. Hier strijken de Ajacieden pas later in de middag neer op de Adidas World of Sports Campus. Natuurlijk schoten we alvast wat plaatjes.

24 juli 2023 - 13:33
Herzogenaurach 1200
Trap deze bal maar eens weg... © Ajax Life

Herzogenaurach ligt op zo’n halfuurtje rijden van de luchthaven van Neurenberg. De plaats ligt in de Duitse deelstaat Beieren en telt zo’n 23.600 inwoners. Het stadje is vooral bekend omdat Adidas en Puma hier zijn gevestigd. Adidas is opgericht door Adi Dassler en Puma door zijn oudere broer Rudolf.

Ook Lothar Matthäus – zeg maar de Duitse Mark van Bommel – groeide op in Herzogenaurach. Het is een stadje, maar wel eentje met een dorps en lieflijk karakter. Langs de randen van de plaats vinden we de enorme Adidas World of Sports Campus. Ajax verblijft hier zes dagen en traint er dinsdag voor het eerst. Check hier een video van het complex.

Aanbevolen
Video met rondleiding over Adidas World of Sports campus

Heel ver kwamen we maandag begin van de middag nog niet op het complex. Bij het hoofdgebouw – de Adidas Arena – stond een serieus strenge portiermeneer. We zijn niet eerder welkom dan dinsdag, als Ajax zijn eerste training afwerkt. Duitse pünktlichkeit, zullen we maar zeggen.

Afijn, we schoten toch alvast een aantal plaatjes van de omgeving. Later deze week volgt veel meer! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >