Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - RKC!

We zoeken vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes voor het thuisduel met RKC Waalwijk. Die ploeg komt op zondag 12 februari om 16.45 uur op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Ben jij er dan bij?

26 januari 2023 - 15:35
Ballenjongens 1200
Zit jij er straks ook zo geconcentreerd bij? © De Brouwer

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor is het natuurlijk ook volop genieten van de wedstrijd.

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en RKC. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft.

Daarna ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Mooi, toch? Dat dachten wij ook!

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 30 januari. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: in Waalwijk won Ajax eerder dit seizoen met 1-4. Welke twee Ajacieden maakten de doelpunten?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot einde seizoen betaal je slechts 14 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >