Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij KNVB-bekerduel FC Twente - Ajax!

Ajax gaat op donderdag 9 februari op bezoek bij FC Twente voor de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi. Een spannende wedstrijd waar we natuurlijk weer mascottes voor zoeken!

25 januari 2023 - 15:28
Mascottes 1200 (1)
Ga jij met ons mee naar Enschede? © Ajax Kids Club

Lijkt het jou leuk Ajax achterna te reizen en naast je helden op het veld te staan? Dan moet je vooral doorlezen. Wij mogen namelijk elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze toffe ervaring. Reken maar dat FC Twente - Ajax een spannend bekerduel wordt!

Het balletje gaat op 9 februari om 18.45 uur rollen in de Grolsch Veste. Misschien loop jij enkele minuten eerder wel samen met Steven Bergwijn of Brian Brobbey het veld op. Daarvoor moet je natuurlijk wel iets doen. Namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt meedoen tot en met woensdag 1 februari.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak. Let op: winnaars moeten al vroeg – 17.30 uur om precies te zijn – bij het stadion in Enschede kunnen zijn.

Alles duidelijk? Mooi, dan is het tijd de prijsvraag te beantwoorden!

Prijsvraag: wat was de naam van het stadion van Twente vóór het De Grolsch Veste werd genoemd?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >