Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win plek op perstribune met jouw verslag van klassieker!

Natuurlijk kijk jij zondag vol spanning naar Feyenoord - Ajax. We raden zelfs aan héél goed te kijken, want je kunt er een hoofdprijs mee winnen! Schrijf een gaaf wedstrijdverslag en wie weet ben jij bij Ajax - RKC Waalwijk onze Dapp’re Schrijver!

16 januari 2023 - 16:03
Dappre Schrijver 1200
Zit jij hier straks met kladblok en pen? © Ajax Jonge Schare

Maak jij tijdens het kijken van Ajaxwedstrijden altijd goede grappen? Of heb je juist een scherpe analyse in huis en zie je gelijk waar het allemaal beter moet? Schuilt er een ware sportjournalist in jou? Ben jij dé Ajaxwatcher van de toekomst én lid van Ajax Jonge Schare? Schrijf het op!

Wie weet mag jij dan zondag 12 februari meelopen met de redactie van Ajax Life bij het thuisduel met RKC. Zit bij ons op de perstribune, ga met ons mee naar de persconferentie van Alfred Schreuder of stel een vraag aan een Ajaxspeler in de perszaal. Hoe onwijs gaaf is dat? Zoiets maak je niet snel mee natuurlijk. Maak een verslag van jouw dag en zie deze terug op onze website en alle socials!

Wat is precies de bedoeling?
Om kans te maken op de titel Dapp’re Schrijver, moet je een verslag schrijven van de klassieker. We hoeven jou niet uit te leggen wat de belangen van deze spannende wedstrijd zijn. Het verslag mag niet langer zijn dan 500 woorden. Bij het kiezen van het beste verslag kijken we naar creativiteit, humor en schrijfstijl. Ook taalfouten horen niet in je verslag thuis!

Mail je artikel uiterlijk zondag 29 januari naar jongeschare@svajax.nl. De winnaar maken we kort erna bekend. Het winnende verslag krijgt natuurlijk ook een mooie plek op onze website en delen we via onze sociale mediakanalen. Ook leuk om te weten: veel van je voorgangers maken inmiddels écht carrière in de sportjournalistiek. We zijn benieuwd.

Heel veel succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >