Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - FC Twente!

De winterstop is bijna voorbij. Ajax gaat eindelijk weer voetballen. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 14 januari om 21.00 uur. Dan komt FC Twente een potje voetballen in de Johan Cruijff Arena. Als lid van de Ajax Kids Club kun je kaartjes winnen!

03 januari 2023 - 10:56
Win Kaartjes Kids 1200
Ajax aanmoedigen is altijd een goed idee! © De Brouwer

We zijn allemaal superbenieuwd hoe Ajax het gaat doen. De club staat tweede in de eredivisie en moet proberen Feyenoord in te halen. Winnen van Twente is dus hard nodig. Daar kan ons cluppie alle support bij gebruiken. Heb jij zin om de spelers van Ajax aan te moedigen vanaf de tribunes in het mooiste stadion van Nederland?

Natuurlijk heb je dat! Wie weet gebeurt het ook. Wij geven vier setjes kaarten weg voor het duel met de club uit Enschede. Om kans te maken op deze prijs, moet je wel lid zijn van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar).

Daarnaast moet je natuurlijk het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 10 januari. Daarna nemen we contact op met de winnaartjes.

Prijsvraag: vorig seizoen won Ajax met 5-0 van Twente. Welke speler maakte toen een eigen doelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid en maak ook gebruik van vele andere voordelen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >